Floral op de muur – Laat u inspireren door de magie van pastelkleuren!

Floral op de muur – Laat u inspireren door de magie van pastelkleuren!

 

De zon die steeds vaker door onze ramen schijnt, zorgt ervoor dat we nog ongeduldiger op de komst van echte lente wachten. Om te ontwaken uit onze winterslaap, energie- en optimismevoorraden in onszelf op te diepen, hebben we vooral licht en kleur om ons heen nodig. De beste manier om te lente in ons huis te verwelkomen kan een kleine revolutie op de muren zijn. Het is niet vreemd dat we na een lange, grijze winter allemaal zin hebben in verandering. Voor een verbetering van het welzijn en een optimismeshot en innerlijke rust beveelt de kleurenpsychologie ons lichte pastelkleuren aan die de rust ten goede komen. Deze rol vervult het nieuwe subtiele fotobehang van de collectie F4a perfect.

fotobehang met bloemen

Een dergelijk voorjaarsaccent kunnen eigenaren toepassen van huizen en woningen die met de meest uiteenlopende stijlen zijn ingericht. De bescheidenheid en natuurlijkheid van fotobehang met bloemen zorgt er  daarnaast voor dat dit bij vrijwel elk interieur past. Liefhebbers van Schabby Chic, waarbij lichte, zuurstokkleuren en soms bleek roze domineren, vinden dit fantastisch. In lichte Scandinavische interieurs kan fotobehang met bloemen een accent zijn dat de wanden expressiviteit geeft. Sjablonen van de collectie Floral zijn ook geschikt voor moderne minimalistische ruimtes – het kleurrijke behang wordt dan het leidend motief, waarbij de rest van het interieur in bescheiden lichte vorm blijft.

fotobehang met Poppy

In welke ruimte kunt u een voorjaarsbehang gebruiken? Schitterende pasteltinten en bloemenpatronen passen vrijwel overal: ze maken een donkere hal lichter, vergroten de huiskamer optisch, geven lichtheid aan de eetkamer en zorgen ervoor dat de slaapkamer gezelliger wordt.

Lees ook:  Foto op PVC forex - Het geeft niet alleen zeer goed de details weer maar is ook bestand tegen de invloed van het weer.

Fotobehang roses

Aan het werk! Laat u inspireren door de magie van pastelkleuren! Een complete galerie van beschikbare patronen vindt u op Echt originele decoratie op Uw maat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *