Nov 29 2013

Foto op Aluminium – Luxe in zicht

 

Bij de presentatie van wat voor afbeelding dan ook is de kwaliteit en de weergave van details het belangrijkst. Daarom verschijnen er steeds nieuwe printtechnieken die de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van de kleuren geven. We kunnen je in het speciaal prints op aluminium aanbevelen; oftewel een foto in een UV-bestendige vorm, die bestand is tegen beschadigingen; ideaal voor zowel binnen als buiten.

 

Dibond

Dit is materiaal van dunne, gladde aluminiumplaten met een kern van polyethyleen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit betekent alleen dat dibond zeer goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

We hebben ook geborsteld dibond voor je, wat ervoor zorgt dat zelfs de meest alledaagse foto’s een exclusief karakter krijgen.

 

Luxe in zicht

Op aluminium gedrukte foto’s zijn ideaal voor de decoraties van ruimtes en buitenmuren van gebouwen. De perfecte uitvoering zorgt voor elegantie, en de afbeelding zelf wordt een luxe en originele toevoeging aan de inrichting. Daarom maken organisatoren van kunstgaleries, eigenaars van kantoorgebouwen, maar ook particulieren die een modern accent in hun huis willen, graag gebruik van prints op aluminium.

 

Share Button

One comment on “Foto op Aluminium – Luxe in zicht

  1. Usually I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, very great article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *